Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Haziran 2023 09:19 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 09:42
Bakan Yerlikaya duyurdu: 3 PKK'lı terörist öldürüldü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şehit Polis Memuru Burak Derya Operasyonu'nda 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Korkudan inlerine saklanan teröristler tek tek tespit edilip etkisiz hale getiriliyor. O operasyonlardan biri Jandarma Özel Harekat timlerince Hakkari​'de gerçekleştirildi.

İHA'LAR TESPİT ETTİ

Hakkari'de İHA’larla yapılan keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında kırsalda 3 PKK​'lı terörist tespit edildi. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için akabinde operasyon başlatıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şehit Polis Memuru Burak Derya Operasyonu'nda 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

"KAHRAMANLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM"

Bakan Yerlikaya paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"EGM İHA’larımızın yaptığı keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında Hakkari Yüksekova kırsalında 3 terörist tespit edildi. Ve sabah saatlerinde Jandarma Özel Harekat timlerimizce Şehit Polis Memuru Burak Derya Operasyonu’ kapsamında 3 terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum"

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1671037273326997504

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...