Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya duyurdu: Çakarlı Survivor yarışmacılarına ceza kesildi!

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
14 Haziran 2024 22:04 - Güncelleme : 14 Haziran 2024 22:12

Bakan Ali Yerlikaya, Survivor yarışması finaline giden yarışmacıların çakarlı araba şovuna ceza kesildiğini duyurdu. Görüntüler sosyal medyada tepki çekmişti.

İçişleri BakanıAli Yerlikaya​, Survivor​ yarışması finaline giden üç yarışmacının araç içerisinde yetkisiz oldukları halde çakar kullanmaları üzerine araca ceza kesildiğini duyurdu. Sosyal medya açıklamasında şunları belirtti:

"Sivil Trafik Ekiplerimizin  sosyal medya ve ulusal basına yansıyan “Bir yarışma programının 3 yarışmacısının İstanbul'daki büyük finale çakarlı araçla gitmesi” haber ve görüntülerine yönelik yaptığı çalışmalarda; Bu araç sürücünün “ışıklı ve sesli uyarı işareti veren cihazları, mevzuatta izin verilmeyen bir araca  taktığı ve kullandığı tespit edilmiş ve yakalanmıştır. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: Çakarlı Survivor yarışmacılarına ceza kesildi! - 1. Resim

Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür.  Görevi sırasındaki ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikteki önceliği insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir. Usülsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...