Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya düzensiz göçle ilgili iddialı konuştu: Nefeslerini keseceğiz

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Türkiye Gazetesi
15 Ağustos 2023 20:05 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 20:09
Bakan Yerlikaya düzensiz göçle ilgili iddialı konuştu: Nefeslerini keseceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da göç ve güvenlik toplantısının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Düzensiz göçmen sorunuyla ilgili mücadelelerini aralıksız sürdüreceklerini belirten Yerlikaya, “Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin nefeslerini keseceğiz" dedi.

İçişleri Bakanlığı koordinesindeki güvenlik birimleri, düzensiz göçle mücadeleyi kararlı şekilde sürdürüyor. Özellikle 14-28 Mayıs seçimleri sonrası hükümet, sorunun üzerine daha çok yoğunlaşarak binlerce kaçak göçmeni yakalayarak sınır dışı etti.

 Başta İstanbul​ olmak üzere birçok ilde vatandaşın büyük tepkisini çeken göçmen sorunu ile İçişleri BakanıAli Yerlikaya​'dan mücadele mesajı geldi.

Bakan Yerlikaya düzensiz göçle ilgili iddialı konuştu: Nefeslerini keseceğiz

"NEFESLERİNİ KESECEĞİZ"

İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nün göç ve güvenlik değerlendirme toplantısına katılan Bakan Yerlikaya, ardında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya, paylaşımında "İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'müzde göç ve güvenlik değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Düzensiz göçle mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz. Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin nefeslerini keseceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ümmetci17 Ağustos 2023 09:16

Sadece Müslüman olanlar diğerlerine dokunmayın sonuc da müslümanların yaşama hakkı yok

emekli16 Ağustos 2023 08:50

Düzenli göçüde istemiyoruz sn vali. Ne su kaldı ne yiyecek herşey ateş pahası.

Sonraki Haber Yükleniyor...