Tgrt Haber

Bakan Yerlikaya 'Her an enselerindeyiz' diyerek paylaştı: Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Eylül 2023 19:55 - Güncelleme : 17 Eylül 2023 20:04

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zehir tacirlerine yönelik İstanbul’da iki ayrı adrese düzenlenen operasyona ait görüntüleri paylaştı. Bakan Yerlikaya'nın 'Her an enselerindeyiz' diyerek paylaştığı operasyonda, 44 kilo skunk maddesi ele geçirildi.

Türkiye'nin dört bir yanında zehir​ tacirlerine yönelik düzenlenne operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. En son İstanbul​'da iki adrese düzenlenen operasyonda, zehir tacirlerine bir darbe daha indirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, Büyükçekmece​ ve Üsküdar’da 4 zehir taciri yakalandı. Operasyonlarda 44 kilo skunk maddesi ele geçirildi.

"ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da zehir tacirlerine darbe indirilen operasyonun görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Operasyonu gerçekleştiren polislerimizi tebrik ediyorum. Zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Zehir tacirlerine yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecek”

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1703447175764623703

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...