Tgrt Haber

Bakıma gelen işçiler, gördükleri manzara karşısında dehşete düştü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Ağustos 2023 11:08 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 11:53
Bakıma gelen işçiler, gördükleri manzara karşısında dehşete düştü

Bursa’da elektrik trafosunun bakımı ormanlık alana yakın bir yere giden işçiler, ağaçların yanında erkek cesedi buldu. Gördükleri manzara karşısında dehşete düşen işçiler, hemen durumu ekiplere bildirdi.

Bursa​'nın Osmangazi​ ilçesinde İstanbul-İzmir otoyolu​ üzerinde bulunan elektrik trafonun bakımı için gelen işçiler, gördükleri manzara karşısında dehşete düştü.

Ağaçlık alanda bir erkek cesedi olduğunı gören işçiler, hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar sonrası bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerindeki inceledikleri cesedin 32 yaşındaki Beşir Eyman’a (32) ait olduğu tespit edildi.

YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR ORADA OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; cesedin yaklaşık 10 gündür ormanlık alanda olduğu, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için de Adli Tıp Morguna kaldırıldığı aktarıldı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...