Tgrt Haber

Balık pişirirken zengin oldu! Binlerce TL'lik ödül yürüye yürüye geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2024 12:03 - Güncelleme : 02 Ekim 2024 14:51

Osmaniye'de yaşayan Ahmet Alişan, balık pişirdiği sırada yanına bir kedi geldi. Kedinin geçtiğimiz hafta kaybolduğu ve sahibi tarafından bulana 60 bin TL ödül verileceği öğrenildi. Kediyi sahibine teslim eden adam, 60 bin TL ödülü aldı.

Osmaniye​'nin Kadirli​ ilçesinde yaşayan Mehmet Şahbaz’ın "Gece" adını verdiği tekir cinsi kedisi, geçtiğimiz hafta kayboldu. Günlerce kedisini arayan Mehmet Şahbaz, tüm çabalarına rağmen kediyi bulamayınca sosyal medyada kedisinin fotoğrafını paylaşıp, bulan kişiye 60 bin TL ödül vereceğini duyurdu.

Bu paylaşımın ardından birçok ihbar geldi, ancak hiçbiri kayıp kedi​ 'Gece' ile ilgili değildi. Son olarak ilçeye bağlı Pazar Mahallesi'nde, bedensel engelli Ahmet Alişan isimli bir vatandaş, evinin bahçesinde balık pişirirken yanına bir kedi geldi. Kediyi yakından inceleyen Alişan, bunun aranan Gece​ olduğunu fark etti ve kediyi muhafaza altına alarak sahibine haber verdi.

Balık pişirirken zengin oldu! Binlerce TL'lik ödül yürüye yürüye geldi - 1. Resim


KEDİYİ SAĞ SALİM SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Veteriner kliniğinde kontrolleri yapılan Gece, sağ salim sahibine teslim edildi. Mehmet Şahbaz, söz verdiği gibi 60 bin TL’lik ödülü Ahmet Alişan’a verdi ve “Kedimiz bir haftadır kayıptı, bulmak bu arkadaşımıza nasip oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Balık pişirirken zengin oldu! Binlerce TL'lik ödül yürüye yürüye geldi - 2. Resim


"PARAYA İHTİYACIM VARDI, İYİ OLDU"

Ahmet Alişan ise “Bahçede balık pişiriyordum, kedi kokuyu almış olacak ki yanıma geldi. Ben de sahibine haber verdim. Paraya ihtiyacım vardı, iyi oldu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe 2 Ekim 2024 12:12

Ne güzel bi hikaye olmuş böyle insanlar iyiliğe değer veriyor hem kedi sahibine hem de adama hak ettiği takdiri yapmışlar

Sonraki Haber Yükleniyor...