Tgrt Haber

Balık tutmak isterken baraj gölüne düşüp kayboldu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Nisan 2024 00:03 - Güncelleme : 12 Nisan 2024 00:03
Balık tutmak isterken baraj gölüne düşüp kayboldu

Adana'nın Kozan ilçesinde bulunan Kavşak Bendi Barajı Gölü'nde balık tutmak isterken suya düşen 35 yaşındaki Oktay Sarıtiken kayboldu. Adana emniyeti ve vatandaşlar Sarıtiken'i aramak için seferber oldu. 

Adana​'nın Kozan​ ilçesindeki Kavşak Bendi Barajı Gölü'nde balık tutarken suya düşen 35 yaşındaki Oktay Sarıtiken gözden kayboldu. Sarıtiken'in bulunması yetkililer çalışma başlattı. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Ankara'dan Ramazan Bayramı dolayısıyla ailesiyle birlikte vakit geçirmek için gelen 35 yaşındaki Oktay Sarıtiken, bugün Gökgöz Mahallesi'nde bulunan Göktaş Baraj Gölü'nde balık tutarken nehir kenarında dengesini kaybetti ve suya düştü. 

Balık tutmak isterken baraj gölüne düşüp kayboldu - 1. Resim

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çevredeki kişilerin fark etmesi üzerine durum jandarma ekiplerine iletildi. Olaya müdahale eden dalgıçlar, Sarıtiken için gölette arama çalışmalarına başladılar. Arama faaliyetleri bölgede devam etmektedir. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...