Tgrt Haber

Balıkçı Kenan'dan Ekrem İmamoğlu‘na tepki: Arazimize çöktü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Mart 2024 15:12 - Güncelleme : 12 Mart 2024 15:20

İstanbul'da 'Balıkçı Kenan' olarak tanınan Kenan Balcı, İBB'nin tapulu arazisine el koyduğunu öne sürdü. İBB yönetimine ve Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Balcı, "Arazimize çöktü. Ekrem İmamoğlu elini toprağımızdan çek" dedi.

İstanbul Beylikdüzü'nde yaşayan ve 'Balıkçı Kenan' olarak bilinen Kenan Balcı, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi'nin bulunduğu alanın Ekrem İmamoğlu​ tarafından gasp edildiğini öne sürdü.

"RUHSATLI YERİMİZİN RUHSATINI İPTAL ETTİ"

Tapusuna el konulduğunu ve Türkiye deniz canlıları müzesini yıktığını belirten Balcı, "Saymakla bitmiyor. Ben AK Parti​ sevdalısıyım. Bizden talepleri oldu. Yerine getirmediğimiz için bize yapmadığı kötülüğü bırakmıyor. 10 tane dava açmış. Birini kazanıyoruz, bir tane daha açıyor. Balıkçı Kenan yok ediyor. Ruhsatlı yerimizin ruhsatını iptal etti" dedi.

Balıkçı Kenan'dan Ekrem İmamoğlu‘na tepki: Arazimize çöktü - 1. Resim

"İMAMOĞLU ZULÜM YAPIYOR"

Dükkanının çevresine "Ekrem İmamoğlu toprağımızdan elini çek", "Ekrem İmamoğlu zulüm yapıyor" yazılı pankartlar asan Kenan Balcı, yetkililerden yardım istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...