Tgrt Haber

Balıkesir'de iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
24 Kasım 2023 07:34 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 07:41
Balıkesir'de iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Balıkesir'in Burhaniye​ ilçesi dün gece saatlerinde korkunç bir kazaya sahne oldu. Kazada​ 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Trajik kaza, Çanakkale-İzmir kara yolunun Burhaniye Devlet Hastanesi kavşağında meydana geldi. Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, S.I. yönetimindeki otomobil ile A.Ş. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazanın ardından S.I. yönetimindeki araç refüje çarparak devrildi. Olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan S.I'nın yaşamını yitirdiğini belirlerken diğer araçtaki sürücü A.Ş. ve yanındaki K.Y. ise yaralı olarak Burhaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hayatını kaybeden S.I'nın cansız bedeni, nöbetçi savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...