Tgrt Haber

Balıkesir'de takla atan otomobilden acı haber: Ölü ve yaralılar var!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ağustos 2024 19:33 - Güncelleme : 18 Ağustos 2024 19:34
Balıkesir'de takla atan otomobilden acı haber: Ölü ve yaralılar var!

Balıkesir'de feci bir kaza meydana geldi. Otomobilin takla atması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir​'in Edremit​ ilçesinde takla atan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Avcılar Mahallesi Tek Çam mevkiinde F.T. idaresindeki 10 AGE 577 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle takla attı.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, C.Ç.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilin sürücüsü F.T. ile yanında bulunan H.Ö., S.T. ve Y.A. ise yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINDA

Ambulanslar ile ilçedeki hastanelere kaldırılan 4 yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren C.Ç 'nin cenazesi de Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...