Tgrt Haber

'Bana mısın?' demedi! Kadın hırsız iki kişinin zor taşıdığı 50 kiloluk klimayı kucaklayarak götürdü

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2022 13:40 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 14:27

Antalya'da bir kadın, iki kişinin taşımakta zorluk çektiği 50 kiloluk klima motorunu kucaklayarak çaldı. İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olayında kadının rahat tavırları ise dikkat çekti.

Antalya​'nın Alanya​ ilçesinde faaliyet gösteren klima​ teknik servisinde yaşanan hırsızlık​, görenleri hayrete düşürdü. İlçenin Saray mahallesindeki klima teknik servisi personelleri, sabah mesaiye başladıklarında, bir önceki gün koydukları klima motorunun yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kameralarını inceleyen çalışanlar, gördükleri karşısında adeta şoke oldu.

RAHAT TAVIRLARI HAYRETE DÜŞÜRDÜ

50 kilogram ağırlığındaki klima motorunu bir kadının rahat tavırlarla yüklenerek götürdüğünü görünce hayrete düştüklerini belirten Mahir Çelik, “Sabah saat 8 sıralarında işletmeye geldik. Bir gün önceden yerine koyduğumuz klimanın yerinde olmadığını fark ettik. Daha sonra kamera kayıtlarını açarak, izledik. Biz çalışanların iki kişi zorlanarak kaldırdığı 50 kilogram ağırlığındaki klimanın bir bayan tarafından el arabasına götürüldüğünü ve oradan götürdüğünü görünce hayretler içerisinde kaldık” diye konuştu.

Hırsızlık anının yansıdığı güvenlik kameraları görüntülerinde, bir kadın teknik servise ait alana girdiği anlaşılıyor. İçeriye doğru ilerleyen kadın gözüne kestirdiği 50 kilogram ağırlığındaki klima motorunu rahatlıkla kucaklayarak götürdüğü görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Y20 Ekim 2022 21:53

Bir kadın mecbur kalmiski ne sorunu vardı ki diye sordun mu sormak lazım

Y20 Ekim 2022 21:47

Maddi durumları iyi olanlar rahat neden bir kere kendimize sormuyoruz hlrsizlik oldu diyoruz neden çünkü maddi durumları yok iş bulamayınca napacak bunu yapacak bizler napyoruz şikayet ediyoruz

Y20 Ekim 2022 21:40

Gidiş hayat iyi değil bir bayan bunu alıyorsa düşünün

Sonraki Haber Yükleniyor...