Tgrt Haber

Barakada cinayet! 3 gündür kayıp olan gencin cesedi bulundu!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Kasım 2023 07:42 - Güncelleme : 26 Kasım 2023 07:56

Bursa’da 3 gün önce kayıp olduğu bildirilen Furkan Kocabaş, barakada başından vurulmuş şekilde ölü bulundu

Bursa​'da korkunç bir cinayet olayına sahne oldu. 3 gün önce kaybolan ve her yerde aranan Furkan Kocabaş, bir barakada başından vurulmuş şekilde ölü bulundu.

BARAKADAN SİLAH SESLERİ YÜKSELDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, gece 00.15 sıralarında merkez Nilüfer​ ilçesi Tahtalı Mahallesi Nar Sokak üzerinde bulunan barakadan silah sesleri geldi. Sesleri duyan mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Servisi’ne bildirdi.

Olay yerine gelen polis barakada bir gencin kanlar içinde yerde yattığını gördü. Sağlık ekipleri tarafından yapılan gencin, olay yerinde başından vurulmuş şekilde hayatını kaybettiği belirlendi.

SİLAH YOK, İNTİHAR DEĞİL

Polis ekipleri yaptığı çalışmalar sonrası cansız bedenin, 3 gündür kayıp olan Furkan Kocabaş’a (23) ait olduğunu belirlerken, olay mahallinde silah bulunmadı.

Furkan Kocabaş’ın 23 Kasım tarihinde kaybolduğu öğrenildi. Kocabaş’ın cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, korkunç cinayetin ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...