Tgrt Haber

Barış Özdoğan cinayeti kamerada! Kız arkadaşını beklerken pusuya düşmüştü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Aralık 2023 12:43 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 12:57

İstanbul Sultangazi'de kız arkadaşını karşılamak için otelden çıkan Barış Özdoğan silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Pusu cinayetinin güvenlik kamerası kaydı ortaya çıktı.

İstanbul​'un Sultangazi​ ilçesi dün akşam saatlerinde korkunç bir olayla dehşetki yaşadı. Kız arkadaşını karşılamak için otelden çıkan Barış Özdoğan isimli şahıs sokak ortasında vurularak öldürülürken olayın güvenlik kamerası kaydı ortaya çıktı. 

HER ŞEY GÜVENLİK KAMERASINDA

İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği görüntüde şüphelilerin olduğu siyah renkli araç otelin önüne geliyor. Bu esnada kız arkadaşının geldiği taksiye yönelen Barış Özdoğan’a siyah otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş ediliyor.

Mermilerin hedefi olan Özdoğan olduğu yere yığıldığı ve kız arkadaşının da aynı taksiyle oradan uzaklaştığı görülüyor. Saldırı anı ve şüphelilerin olay​ yerinden kaçtığı anlar da objiktife yansıyor. 

UZUN NAMLULU SİLAHLA VURULDU

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'nde yaşanan olayda 21 yaşındaki Barış Özdoğan'a, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş edilmiş, vücudunun farklı yerlerine birden fazla mermi isabet eden genç adam olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Polis ekiplerinin, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...