Tgrt Haber

Barış Pınarı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

01 Aralık 2022 18:20 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 22:35
Barış Pınarı bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Kahraman Mehmetçik​'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı amansız mücadelesi hız kesmeden sürüyor. Hain saldırı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan son açıklamada, Suriye​'nin kuzeyindeki Barış Pınarı​ bölgesinde  2 PKK​'lı teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1598332836326547465

'MÜCADELEMİZ SÜRECEK'

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Terörist neredeyse hedef orası! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi. Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!" denildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...