Tgrt Haber

Son dakika: Saldırı hazırlığındayken etkisiz hale getirildiler! Barış Pınarı bölgesinde 2 terörist öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2022 11:25 - Güncelleme : 26 Eylül 2022 11:33
Son dakika: Saldırı hazırlığındayken etkisiz hale getirildiler! Barış Pınarı bölgesinde 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ayrıca operasyonların bölgede kararlılıkla sürdüğü ifade edildi.

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Teröristlere ağır darbe indiren kahraman Mehmetçikler örgütün üst düzey yöneticilerinin yanı sıra saldırı hazırlığında olan hainleri de etkisiz hale getiriyor. Sığındıkları mağaralar bir bir imha edilirken kış öncesinde olası  mühimmatlar da bertaraf edildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1574310682346098689

BARIŞ PINARI​ BÖLGESİ’NDE 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bu başarılı terörle mücadelede bir başarılı operasyona daha imza atıldı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Barış Pınarı bölgesinde 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Operasyonların kararlılıkla devam edeceği vurgulanan duyuruda ayrıca terör örgütünün çaresiz kaldığı anlara ilişkin ses kayıtları hatırlanacağı üzere telsiz kayıtlarına yansımıştı.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...