Tgrt Haber

Son dakika: Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 2 terörist öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
06 Kasım 2022 10:30 - Güncelleme : 06 Kasım 2022 10:39
Son dakika: Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Suriye’nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Türkiye’nin  terörle mücadelesi büyük bir kararlılıkla sürüyor. Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine ağır darbeler indiren kahraman Mehmetçik​ başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Suriye’nin kuzeyindeki teröristlere yönelik operasyonda saldırı hazırlığında olan 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1589153188606873603

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye​'nin kuzeyindeki teröristlere yönelik önleyici operasyonlara devam ediyor. Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...