Tgrt Haber

Saldırı hazırlığında olan Barış Pınarı bölgesindeki 3 terörist etkisiz hale getirildi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2022 11:35 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 11:44
Saldırı hazırlığında olan Barış Pınarı bölgesindeki 3 terörist etkisiz hale getirildi!

Son dakika haberi: Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Terör örgütü PKK/YPG’ye ağır darbeler indiren kahraman Mehmetçik, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 3 teröristi etkisiz hale getirdi.

Yurt içinde ve yurt dışında teröristlere darbe üzerine darbe indiren kahramanTürk Silahlı Kuvvetleri bir başarılı operasyona daha imza attı. Suriye’nin kuzeyinde yer alan Barış Pınarı​ bölgesinde saldırı hazırlığında olan 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi.

MSB: 3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Teröristleri hayalleriyle birlikte hendeklere gömmeye devam ediyoruz.  Teröristle mücadelesini etkin ve kararlı şekilde sürdüren Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. 

TERÖRİSTLERİN TESLİM OLMA ANI KAMERADA

Öte yandanMilli Savunma Bakanlığı, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Pençe Kilit bölgesinde gerçekleştirilen hava destekli operasyonun görüntülerini kamuoyu ile paylaştı.Görüntülerde 4 PKK'lı terörist teslim olurken, helikopter pilotu ile komandoların telsiz konuşmaları da videoda yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...