Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı'nda 7 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2022 18:55 - Güncelleme : 26 Temmuz 2022 19:47
Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı'nda 7 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 7 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saldırı hazırlığında olan ve saklanan terörist tespit edildikleri bölgere düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Barış Pınarı​ ve Fırat Kalkanı​ bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 7 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu. Açıklamanın devamında ise bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbirin alındığı aktarıldı.

"BARIŞ VE HUZURUN DEVAMI İÇİN HER TÜRLÜ TEDBİR ALINIYOR"

Bakanlığın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 7 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1551958747228131329           

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Öte yandan öğle saatlerinde MSB'den yapılan açıklamada Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğü açıklanmıştı. Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı'ndan öldürülen 7 teröristle birlik bugün etkisiz hale getirilen terörist sayısı 11'e yükseldi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...