Tgrt Haber

Bariyerlere çarpan tır 70 metre sürüklendi: 1 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ocak 2023 09:29 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 09:37

Kocaeli'de kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan tır devrildikten sonra yaklaşık 70 metre sürüklendi. Yüreklerin ağza geldiği kazada sadece 1 kişi yaralanırken dorsede yüklü halılar ise yol kenarına saçıldı.

Kocaeli​'de gece saatlerinde meydana gelen kazada​ yürekler ağza geldi. E.A. kontrolündeki halı yüklü tır​, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen tır, yaklaşık 70 metre sürüklenerek durabildi.

TIR SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Kazada sürücü E.A. yaralanırken, dorsede yüklü halılar ise yol kenarına savruldu. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bariyerlere çarpan tır 70 metre sürüklendi: 1 yaralı

Yaralı sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü, Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...