Tgrt Haber

Bariyerleri aştı, karşı şeride geçip sürüklendi! Adeta kağıt gibi ezildi: Yaralılar var

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Eylül 2024 04:24 - Güncelleme : 28 Eylül 2024 04:42

Kırıkkale'de bir araç metrelerce sürüklenip kağıt gibi ezildi, hurda yığınına döndü. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce demir bariyerleri aştı ardından karşı şeride geçerek 130 metre sürüklendi. Kazada ağır yaralılar var.

Kırıkkale​ çevre yolunda görüntüsüyle dehşete düşüren bir kaza​ meydana geldi. Otomobil sürücüsü kontrolü kaybedince araç bariyerlerin üzerinden karşı şeride geçip sürüklendi. 

Şoförünün kimliğinin henüz belirlenemediği araçta sürücü​ ve isminin Z.Z olduğu öğrenilen yolcu​ ağır yaralandı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarılan yaralılar hastaneye götürüldü.

Bariyerleri aştı, karşı şeride geçip sürüklendi! Adeta kağıt gibi ezildi: Yaralılar var - 1. Resim

Kaza sonrası aracın kağıt gibi ezildiği görüntüsü dikkatleri çekti. Polis ekipleri, kaza alanında yol güvenliğini sağladı. Kazada hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...