Tgrt Haber

Bartın ve Kastamonu'da eğitime 1 gün ara verildi!

Editör: Merve Yaz / Kaynak: Anadolu Ajansı
30 Eylül 2024 20:41 - Güncelleme : 30 Eylül 2024 23:16
Bartın ve Kastamonu'da eğitime 1 gün ara verildi!

Bartın ve Kastamonu'da etkili olması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Valiliklerden yapılan açıklamada, engelli ve hamile personellerin de aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

Bartın​ Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 1 Ekim 2024 Salı günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

KASTAMONU'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA 

Kastamonu’da yarın etkili olması beklenen şiddetli sağanak sebebiyle eğitim-öğretime 1 gün ara verildi. Kastamonu Valiliği, 1 Ekim Salı günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre il genelindeki olumsuz hava şartları göz önüne alınarak 1 Ekim Salı günü il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 1 Ekim tarihinde 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin30 Eylül 2024 20:42

Bu hava şartlarıyla evde de dinlenmek iyi olurmuş

Sonraki Haber Yükleniyor...