Tgrt Haber

Bartın'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

29 Ocak 2017 13:55
Bartın'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

Korkutan haber geldi. Bartın'da etkili olan kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda yolcu otobüsünün devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 3'e yükseldi.

Edinilen bilgiye göre olay, Bartın Karaçay mevkiinde saat 23.50 sıralarında meydana geldi. Amasra'dan İstanbul'a giden Hulusi Esen idaresindeki 74 DB 666 yolcu otobüsü yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayarak devrilmişti. Otobüsün altında kalan şoför Hulusi Esen (43) ile Filiz Fırat isimli kadın yolcu hayatını kaybederken 6 kişi yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nurbol Kushpan (21) yaşam mücadelesini kaybetti.

İKİ YOLCUNUN DURUMU CİDDİ

Kazada yaralanan Olcay Akkaya (25) Muhamamet Özen (32), Gülten Ergin (16), Hasan Özbudak (72) ve Dursun Özer(25) ambulanslar ile Bartın Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan iki yolcunun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...