Tgrt Haber

Başakşehir'de ortalığı karıştıran taciz iddiası: Polis zırhlı araçla çıkardı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
02 Ağustos 2024 00:33 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 00:35

Başakşehir'in Güvercintepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, 9 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel taciz iddiası tüm mahalleyi ayağa kaldırdı. Vatandaşlar ise şüphelinin evinin önünde bekleyerek evini taşladı.

İstanbulBaşakşehir​'de madde bağımlılığı geçmişi olduğu belirtilen Y.B. isimli şüphelinin, akşam saatlerinde 9 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

Başakşehir'de 9 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı! - 1. Resim

ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, öfkeli mahalle sakinlerinin şüpheliyi linç etmeye çalışmasını büyük bir güçle engelledi. Emniyet güçleri, durumu kontrol altına almak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı. 

Başakşehir'de 9 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı! - 2. Resim

EVİNİ TAŞLADILAR

Polis ekipleri, zırhlı araca bindirilen şahsı darp etmeye çalışan kalabalığı dağıtmak için biber gazlı müdahalede bulundu. Şüpheli​ polis merkezine götürüldü, vatandaşlar ise şüphelinin evinin önünde bekleyerek evini taşladı.

Polis ekipleri olayın yaşandığı sokakta tedbir alırken, vatandaşlar olay yerinde polis ekiplerine tepki gösterip, taş attı. Polis kalabalığı dağıtmak için gazlı müdahalede bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...