Tgrt Haber

Başakşehir'de facia! İnşaat işçileri iskelenin altında kaldı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Temmuz 2024 09:49 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 09:58

İstanbul Başakşehir'de bir inşaatın dış bakım ve boya işlemlerini gerçekleştiren 2 işçi kurdukları iskele sisteminin çökmesi nedeniyle ağır yaralandı. Olayın yaşandığı site ve çevresi dron ile havadan görüntülendi.

İstanbulBaşakşehir​'de yer alan Mercan Sitesi'nin dış cephe yenileme ve boya işlemleri gerçekleştirilirken 2 işçi​, iskele sisteminin çökmesi ve halatların kopması sonucu düşerek ağır yaralandı.

İNŞAAT İŞÇİLERİNİN SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

İskelenin altında kalan işçilerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Çöken iskeleyi fark eden site çalışanları ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri iskelenin altında kalan işçileri çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Hastaneye kaldırılan işçilerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayın yaşandığı site ve çevresi dron ile havadan görüntülendi.

"HALAT KOPMUŞ"

Siteye yeni taşındığını söyleyen Yıldırım Yıldırım isimli vatandaş, “Ben bu siteye 4 gün önce taşındım olay dün oldu. Halat kopmuş. Yaşanılan kaza​ sonucunda 2 vatandaşımız düşerek ağır yaralanmış biz öyle bir bilgi aldık. Dış cephe çalışması yapılıyormuş” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...