Tgrt Haber

İETT otobüsü şarampole uçtu: Yolcu olmaması faciayı önledi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Ekim 2022 20:59 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 21:13

İstanbul Başakşehir’de park halindeki İETT otobüsü bir anda yokuş aşağı kaymaya başladı. Bir süre sonra şarampole uçan otobüs kullanılamaz hale geldi. Yol üzerinde ve araç içinde kimse olmaması faciayı önledi.

İstanbulBaşakşehir​'de akşam saatlerinde yaşanan olayda yürekler ağza geldi. Park halindeki İETT otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle yokuş aşağı kaymaya başladı. Otobüs, sokakta bulunan çok sayıda trafik işareti ve sokak lambasını da devirerek yolun sonunda şarampole uçtu.

Kaza sırasında otobüsün içinde ve yol üzerinde kimsenin olmaması faciayı önlerken, kazayı gören çevredeki vatandaşlar polis, İtfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İETT otobüsü şarampole uçtu: Yolcu olmaması faciayı önledi

VİNÇLE DÜŞTÜĞÜ YERDEN ÇIKARILDI

Kazada yaralanan kimsenin olmadığının tespit edilmesinin ardından kaza yeri İBB’ye ait kurtarıcı vinçlere bırakıldı. Kullanılamaz hale gelen İETT otobüsü vinçler yardımıyla düştüğü yerden çıkarılarak İETT garajına götürüldü. Kazanın nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...