Tgrt Haber

Başakşehir’deki yangın sönmek bilmedi! 3’üncü güne girildi…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Haziran 2023 08:24 - Güncelleme : 12 Haziran 2023 11:50

Son dakika haberi: Başakşehir’deki Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada çıkan yangına müdahale hala sürüyor. 38 saati aşan yangında binanın bazı bölümleri çökerken ekipler yoğun güvenlik önlemi alarak çalışmalarına devam ediyor. 

Başakşehir’de 6 katlı fabrikanın çatı​ katında başlayan yangın2 günden bu yana sürüyor. Neden çıktığı henüz bilinmeyen yangının söndürülmesi için ekipler gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ederken binanın son 2 katında çökmeler meydana geldiği görüldü. İtfaiye​ ekiplerinin çalışmalarına ayrıca TOMA ile de destek verilirken çeşitli ilçe belediyelerine ait su tankeriyle su takviyesi yapıldı.

ARAÇLARIN CADDEYE GİRİŞİ YASAK

Binanın dördüncü, beşinci ve altıncı katlarındaki bazı bölümlerde devam eden küçük çaplı yangınlara müdahale ediliyor. Polis, önceki akşam saat 17.00 sıralarında başlayan yangın nedeniyle alevlerin yükseldiği fabrikanın bulunduğu caddede geniş güvenlik önlemlerini sürdürüyor. Araçların bu caddeye girmesine izin verilmiyor.

Binanın beşinci ve altıncı katındaki malzemeler yanarken itfaiye ekipleri yangının 38. saatinde söndürme çalışmalarına devam ediyor.

Başakşehir’deki yangın sönmek bilmedi! 3’üncü güne girildi…

Başakşehir’deki yangın sönmek bilmedi! 3’üncü güne girildi…

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...