Tgrt Haber

Başbakan Yıldırım: Bu saldırılar elbette ki karşılığını görecek

24 Kasım 2016 17:05
Başbakan Yıldırım: Bu saldırılar elbette ki karşılığını görecek

Başbakan Yıldırım, Fırat Kalkanı Harekatı'nda üç askerin şehit edilmesine ilişkin, "Bu yapılan saldırılar da elbette ki karşılığını görecektir" dedi.

Başbakan Yıldırımhava saldırısıyla üç askerin şehit olmasıyla ilgili "Belli ki bu mücadeleden, bazıları memnun olmamış, memnun olmayanlar var. Ancak bu yapılan saldırılar da elbette ki karşılığını görecektir." dedi.
Başbakan Yıldırım Fırat Kalkanı Harekatı'nda hava saldırısıyla üç askerin şehit edilmesiyle ilgili "Belli ki bölgede Türkiye'nin DEAŞ ile yaptığı bu mücadeleden, bazıları memnun olmamış, memnun olmayanlar var. Ancak bu yapılan saldırılar da elbette ki karşılığını görecektir." dedi.

ASLA VE ASLA


"Bu ve buna benzer saldırılar nereden gelirse gelsin, Silahlı Kuvvetlerimizin, Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını asla ve asla azaltmaz. "

TSK'NIN AÇIKLAMALARI GEÇERLİLİĞİNİ KORUYOR

Başbakan Türk askerine yapılan saldırı için "Suriye rejimi yaptı" demedi ancak dolaylı yoldan  "TSK'nın açıklamaları geçerliliğini koruyor" dedi

"Halen El Bab civarında o bölgenin terörden temizlenmesi için çalışmalar ÖSO öncülüğünde TSK mensuplarının desteğinde devam ediyor. Maalesef hava saldırılarında 3 askerimiz şehit oldu. Demek ki türkiye'nin DEAŞ ile mücadelesinden memnun olmayanlar var. Bu saldırılar karşılığını görecektir. Bu saldırılar nereden gelirse gelsin Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını bozmayacak" dedi.

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...