Tgrt Haber

'Başbakan ne söylerse onu yapar'

17 Mart 2014 21:53
'Başbakan ne söylerse onu yapar'

İstanbul Belediye Başkanı katıldığı canlı yayın programında gündeme dair soruları yanıtladı.

İşte Topbaş'ın açıklamalarından satır başları;
* 26 Meydanda bedava internet hizmeti vereceğiz. Proje bize ait. Ben de acaba 'Bizden mi bir haber sızdırdı da böyle bir proje geliştirdi muhalefet?' diye düşünüyorum.
* Tüm programlarımızı yaptık. 5 yılda 438 km metro yapacağız. 70 Km bakanlık yapacak, diğer kalan metroyu belediye olarak biz yapacağız. Dünyada bu kadar metro yapan başka bir belediye yok.
* İstanbullular şunu biliyor 'Başkan ne söylerse onu yapar.'
* Bu şehirde su sorununu çözen biziz. Bu kenti suya hasret bırakan CHP'ydi. Melen projesiyle su sıkıntısı bitmiş olacak.
* Sarıgül'ün projesi ilk okul ödevi gibi. Çok basit duruyor. Dairesel bir ulaşım şirketi İstanbul'a uymuyor. Böyle olsa biz çoktan yapmıştık.
* İstanbul yürüyüş ve bisiklet ağırlıklı hale gelsin istiyoruz.
* Kanal İstanbul'un üzerine ekolojik köprüler yapılacak.
* İstanbul o dönemlerde bu kadar yeşil değildi. Türk filmlerine baksınlar. Bozkır tarzındaki tepeleri görsünler. Hiçbir dönemde İstanbul bu kadar yeşillendirilmedi.
* Öfkeyi sevmem. Siyasi adaylar bir şeyi paylaşamıyor gibi görünmek yerine vatandaş kararını verir. Birbirimizle tartışarak siyaset olmaz. Şu rahatsız edici: Barajlarda su 0 seviyesinde. Buna ne denir ki? Buna cevap verilmez. Yüzde 36'yı görmüyorsanız...

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...