Tgrt Haber

Başbakan Yıldırım, Lice'de askerlerle sahur yaptı

18 Haziran 2017 07:37
Başbakan Yıldırım, Lice'de askerlerle sahur yaptı

Başbakan Binali Yıldırım, Lice 1. Jandarma Komando Alay Komutanlığında askerlerle sahur yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım Lice 1. Jandarma Komando Alay Komutanlığını ziyaret etti. Yıldırım’a ziyareti sırasında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal eşlik etti. Başbakan Yıldırım, daha sonra karargaha geçerek, bölgedeki terörle mücadele operasyonlarına ilişkin brifing aldı. Yıldırım daha sonra askerlerle sahur yaptı. Burada konuşan Yıldırım, "Yaptığınız çalışmalara bizzat görerek şahit olduk. Bu terörün kökü kazınacak, bu beladan memleketi, milleti kurtaracağız” ifadesini kullandı.

BİZİ KISKANIYORLAR

Yıldırım dün akşam da 3’üncü Havalimanı inşaatında çalışan işçilerle birlikte iftar yaptı. Burada konuşan Yıldırım, "Türkiye yüzde 5 büyüyor, Türkiye’nin ihracatı artıyor, Türkiye dünyanın en büyük havalimanını yapıyor." diye kıskananların olduğunu belirterek "Niye Türkiye ile uğraşıyorlar bunun arkasındaki sebebi düşünmenizi istiyorum. ” dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...