Tgrt Haber

Başkan Remzi Aydın, miniklerle damat halayı oynadı

14 May 2015 12:41
Başkan Remzi Aydın, miniklerle damat halayı oynadı

Katıldığı Çocuk Şenliği programında çocukların hiçbir isteğini geri çevirmeyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, miniklerle damat halayı oynadı.

Eyüp Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği Projesi ile okullarda eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Öğrencilerin derse bir süre ara verdiği etkinliklerde, okul bahçesinde oluşturulan eğlence ve oyun alanlarında gönüllerince eğlenme imkanı bulan minikler, derslerin stresinden uzak bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bu hafta Gümüşsuyu İlkokulu'nda düzenlenen etkinliklerde, Başkan Remzi Aydın da çocuklarla bir araya geldi.
ÇOCUKLARIN HİÇ BİR İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Etkinlik öncesi günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektiren Başkan Aydın, etkinlik boyunca çocukların eğlencelerine ve sevinçlerine ortak oldu. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Remzi Aydın miniklerin hiçbir isteğini de geri çevirmedi. Çocukların damat halayı oyununda miniklere eşlik eden Aydın, program sonunda öğrencilerle vedalaşarak okuldan ayrıldı.
Okullarda yapılan etkinliklerin çocuklara motivasyon sağladığını belirten Remzi Aydın, "Bugün bir günlüğüne de olsa bir şenlik yaptık. 23 Nisan bir gün değil, bir buçuk ay her okulumuzda, her gün şişme oyuncaklarımızla, müzikle, patlamış mısırla, pamuk şekerle gönüllerince yaşanıyor. Bir gün dersleri kırıyoruz. Böyle etkinliklerde kaynaşıyoruz öğrencilerle. Çocuklarımızla gelip resimler çektiriyoruz. Böyle güzel bir gün geçiriyoruz. Çocuklar için güzel bir eğlence kaynağı oluyor. Bir günlüğüne de olsa ders stresinden uzaklaşıyorlar. Bugün hep beraber eğlendik, eğlenmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
MİNİKLER DERSE KISA BİR MOLA VERDİ
Okulda yapılan bahar şenliğinde çok eğlendiğini ifade eden Ahmet Yasin Baydan, “Aşağıda kaydıraklar falan var. Burada da patlamış mısır ve pamuk şeker var. Oynuyoruz, eğleniyoruz. Her şey güzel gidiyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Okulda yapılan etkinlikte eğlenme imkanı bulduğunu belirten öğrencilerden Anıl Çakmak ise "Okulumuzda bahar şenliği oldu. Çok eğlendik bugün. Bir çok eğlence imkanı bulduk. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz bize bu imkanı sunduğu için” dedi.
Kadir Aydın isimli öğrenci de, “Bugün okula koşarak geldim çok eğlendim. Şarkılarla halay çektik, oyun alanlarında da çok güzel eğlendik” diye konuştu.
Çocukların gönüllerince eğlenme imkanı bulduğu etkinlikte, miniklere patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapıldı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...