Tgrt Haber

Evinin banka tarafından başkasına satıldığını öğrenince sinir krizi geçirdi: Benzinle yakmaya kalkıştı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2023 17:02 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 17:42

Gaziosmanpaşa’da yıllardır oturduğu evinin banka tarafından başkasına satıldığını öğrenen bir kişi, çılgına döndü. Elindeki bıçakla ve benzin şişesiyle evi yakmaya kalkışan adam, zar zor ikna edildi.

Gaziosmanpaşa​'da yaklaşık 10 yıl önce inşaat halindeyken satın aldığı ve yıllardır oturduğu evin başkasına satıldığını öğrenen Kemal Danışmaz sinir krizi geçirdi. Evin hacizlik olduğu için banka​ tarafından satıldığını öğrenen Danışmaz'dan evi 15 gün içinde boşaltılması istenince benzinle evini yakmaya kalkıştı.

İKNA OLDU, EMNİYETE GİTTİ

Elindeki bıçakla ve benzin şişesiyle evi yakmaya teşebbüs etmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Ekipler, Danışmaz'ı kısa sürede ikna ederek eyleminden vazgeçirdi. Kemal Danışmaz ifade vermek üzere kendi aracıyla emniyete gitti.

"MÜTEAHHİTTEN İNŞAAT HALİNDEYKEN ALINDI"

Evin hacizlik olduğu için banka tarafında başkasına satıldığını söyleyen K.D.’nin dayısı Kadir Danışmaz, “Yeğenim burayı müteahhitten inşaat yapılırken satın aldı. Bitmediği için satışını alamadı. Daha sonra burası hacizlik oluyor, bankada burayı başka birine satıyor. O evi alan şahısta evin boşaltılması için ekip çağırıyor. Ama yıllardır evin içerisini yeğenim yaptırdı. Bütün faturalar onun üzerinde” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...