Tgrt Haber

Başkent Ankara'daki taciz ve şiddet cezasız kalmadı: 1 bekçi, 2 polis tutuklandı

25 Ağustos 2023 09:35 - Güncelleme : 25 Ağustos 2023 09:59

Başkentte eğlence mekanı çıkışında biri bekçi, ikisi polis 3 kişinin terör estirdiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Emniyet 3 personelin de gözaltına ve açığa alındığını duyurdu. Adli işlemleri tamamlanan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara'da bir eğlence mekanı​ çıkışı, yoldan geçen kadınlara yönelik sözlü ve fiziki saldırıda bulunarak, havaya ateş eden sivil kıyafetli 3 kişi adeta terör estirdi. Şahıslardan birinin çarşı ve mahalle bekçisi ikisinin ise polis memuru olduğu anlaşıldı. 3 emniyet personeli gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

3 emniyet mensubu kadınlara saldırarak, adeta terör estirdi.

EMNİYET: AÇIĞA ALINDILAR

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, polisler ve bekçi hakkında idari soruşturma başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "24 Ağustos günü saat 06.30 sıralarında haber merkezine gelen kavga ihbarı üzerine, olay yerine giden polis ekipleri, eğlence mekanının çıkışında alkollü vaziyetteyken, yoldan geçen kadınlara yönelik sözlü-fiziki saldırıda bulunan ve havaya ateş eden sivil kıyafetli, biri çarşı mahalle bekçisi ikisi polis memuru olduğu anlaşılan (3) kişiyi derhal gözaltına almıştır. Adı geçen şahıslarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılarak, şahıslar açığa alınmış ve mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecektir." denildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Kadınlara yönelik sözlü ve fiziki saldırıda bulunarak, havaya ateş eden sivil kıyafetli, biri çarşı mahalle bekçisi ikisi polis memuru 3 emniyet personeli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
M. Necati Özcetin25 Ağustos 2023 17:08

İzleyince kadınların ahlaksızca erkeklere saldırdığı açıkça görülüyor, polis ve bekçinin saldırmasını hiç bir akıl kabul etmez .... Onlar suçluya engel olmak istemişlerdir Başka olamaz.

Sonraki Haber Yükleniyor...