Tgrt Haber

Bastonuyla eve gelen 77 yaşındaki adam oğlunu ve engelli eşini öldürdü

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Mart 2024 16:47 - Güncelleme : 04 Mart 2024 16:48

Ankara'da dehşet cinayeti işleyen 77 yaşındaki adam güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Bastonuyla yürümekte güçlük çeken yaşlı adam engelli oğlunu ve eşini öldürdü.

Ankara​'nın Mamak​ ilçesi Ekin Mahallesinde saat 10.00 sıralarında 77 yaşındaki Metin Çimen tartıştığı 71 yaşındaki eşi Sabiha Çimen'i ve 31 yaşındaki engelli oğlunu öldürdü. Apartmana girerken zor yürüdüğü anlar kayıtlara geçti.

İddialara göre, Metin Çimen (77) henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Sabiha Çimen (71) ve oğlu Sinan Çimen (31) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Metin Çimen evinde bulundurduğu tabanca ile eşi ve çocuğuna ateş etti. Tabanca seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis ekipleri olay yerine geldi. Ekipler anne ve oğlun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken şüpheli Metin Çimen gözaltına aldı.

Mahalle sakinlerinden Çağrı Aygün konuya ilişkin, su içmek için uyandığı sırada 2 el silah sesi duyduğunu dile getirdi. Ardından emniyet güçlerinin ve ambulansların geldiğini gören Aygün, 31 yaşındaki oğul Çimen’in fiziksel engeli bulunduğunu iddia etti.

Bastonuyla eve gelen 77 yaşındaki adam oğlunu ve engelli eşini öldürdü - 1. Resim

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...