Tgrt Haber

Batman’da iki aile arasında silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Kasım 2022 13:14 - Güncelleme : 13 Kasım 2022 13:21
Batman’da iki aile arasında silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

Batman’da akraba olan iki aile arasında bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga çıktı. Silahların konuştuğu olayda 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı.

Kan donduran olay Batman’da yaşandı. Batman’ın İkiztepe köyünde meydana gelen olauda akraba olan iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle  silahlı tartışma çıktı. Yaşanan olayda 3’ü ağır 7 kişi de yaralandı. Durumun 112 Acil Sağlık Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Şirin Akın, Asker Akın ve Sadık Akın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarakhayatını kaybetti. 4 yaralının tedavisi devam ediyor. Güvenlik güçleri ola yerinden güvenlik önlemlerini aldı, olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Batman’da iki aile arasında silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...