Tgrt Haber

Batman'da gelin ve damada yapılan sürpriz şoke etti: Sahneye çıktı, yılanı çıkarttı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ağustos 2024 09:31 - Güncelleme : 16 Ağustos 2024 09:57
Batman'da gelin ve damada yapılan sürpriz şoke etti: Sahneye çıktı, yılanı çıkarttı

Batman'da yılan avcısı olarak bilinen Hasan Doksal, ilginç bir sürprize imza attı. Davetli olduğu düğünde sahneye çıakn Doksol, sepetin içinden yılan çıkardı. Tüm davetliler o an şoke oldu.

Batman​'da yılan​ avcısı Hasan Doksal, Batman'da düzenlenen görkemli bir düğünde Akif Yıldız ve Fatma Tunca çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

Gelin ve damadın yanı sıra davetliler de halaylar eşliğinde coşkulu bir şekilde eğlenirken, saz ekibinin anonsuyla Hasan Doksal sahneye davet edildi.

2 METRE UZUNLUĞUNDA YILAN ÇIKARTTI

Doksal, davetlilerin meraklı bakışları arasında elindeki sepetle sahneye çıktı ve içinden yaklaşık 2 metre uzunluğunda bir yılan çıkardı. Yılanla yaptığı gösteri, davetlilerden büyük alkış aldı.

Batman'da gelin ve damada yapılan sürpriz şoke etti: Sahneye çıktı, yılanı çıkarttı - 1. Resim

Doksal, gelin ve damadın düğününü unutulmaz kılmak için böyle bir sürpriz hazırladığını belirtti. “Yeğenimin düğününe davet edildim ve bu anı unutulmaz kılmak için bir sürpriz yapmak istedim.

"HERKESE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTIM"

Yaşadığımız bölgede yılanlar yaygındır. Bahçeden yakaladığım yılanı sepete koyup düğüne getirdim ve orada gösteri yaparak herkese unutulmaz anlar yaşattım. Davetliler çok eğlendiler” dedi. Gösteriden sonra Doksal, yılanı doğal yaşam alanına geri bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...