Tgrt Haber

Baykar’dan Gazze’ye 286 milyon liralık insani yardım

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Kasım 2023 17:23 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 17:42
Baykar’dan Gazze’ye 286 milyon liralık insani yardım

İsrail işgali adı altında insanlık dramının yaşandığı Gazze'ye Baykar tarafından 286 milyon liralık yardım yapıldı. Yardım Türkiye Diyanet Vakfı ve AFAD’a nakdi bağış olarak teslim edildi.

Baykar’ın, Gazze'ye yönelik gerçekleştirmeyi planladığı 286 milyon liralık insani yardımı Türkiye Diyanet Vakfı ve AFAD’a nakdi bağış olarak teslim edildi. Yapılan bağışla birlikte Filistinli ihtiyaç sahiplerine gönderilmesi hedeflenen yardım paketinde; gıda, ilaç ve tıbbi destek ekipmanlarını kapsayan insani yardım malzemeleri yer alacak.

İsrail işgali adı altında insanlık dramının yaşandığı Gazze'ye yönelik insani yardım ulaştırmak için harekete geçen Baykar, 286 milyon liralık yardım yapacağını açıklamıştı. Baykar tarafından Gazze için yapılan 286 milyon liralık bağış, Türkiye Diyanet Vakfı ve AFAD’da teslim edildi.

Yapılan bağışla birlikte AFAD​ ve TDV koordinesinde Gazze'de yaşayan Filistinli ihtiyaç sahiplerine acil olarak gıda, ilaç ve tıbbi destek ekipmanlarının yer aldığı insani yardım malzemelerinin ulaştırılması hedefleniyor.

BAYKAR'ın Gazze'ye yardımı teslim edildi.

“SESSİZ KALMAK KATLİAMLARA ORTAK OLMAKTIR”

Selçuk Bayraktar, sosyal medyadan daha önce yaptığı paylaşımla Gazze’ye yardım edebilmek için harekete geçtiklerini belirtmişti.

Gazze'de yaşanan olayların insanlık tarihinin en ağır dramlarından biri olduğuna dikkat çeken Bayraktar, “Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır" diyerek, barışın ve adaletin acilen tesis edilmesi gerektiğinin altını çizmişti.

ULUSLARARASI TOPLUMA SESLENDİ: KATLİAMI DURDURUN

İsrail'in masum ve sivil Filistinlilere yönelik yaptığı saldırıları kınayan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, uluslararası toplumu Gazze'de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye çağırmıştı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Amber15 Kasım 2023 21:01

Helal olsun kardeş böyle olur

Sonraki Haber Yükleniyor...