Tgrt Haber

Bayram alışverişi yapanlara ateş açıldı

21 Haziran 2017 00:49
Bayram alışverişi yapanlara ateş açıldı

Gaziantep'te bir kişinin, işlek bir caddede bayram alışverişi yapan kişilere rastgele ateş etmesi sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şehitkamil ilçesi Karacaoğlan Mahallesi Şoför Ali  Caddesi'ne 27 AN 75 plakalı motosikletle gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişi,  caddede kurulan seyyar satıcılardan bayram alışverişi yapan kişilere silah ve  pompalı tüfekle ateş ettikten sonra bölgeden uzaklaştı.

 Olayda yaralanan Tülay Gülderen (25), Suriye uyruklu Zekeriye  Melikşan, Dilek Demir, Dilan Demir ve Yağmur Çobanoğlu, 112 acil servis  ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 Kurşunlardan birisi kafasına isabet eden ve özel bir hastanede tedavi  altına alınan Tülay Gülderen'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 Olay sonrası caddede güvenlik önemli alan ve çevrede inceleme yapan  polis ekipleri, güvenlik kameralarından zanlının eşkalini belirledi.

 Şüphelinin yakalanması için özel ekip kuran İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği, çalışmasını sürdürüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...