Tgrt Haber

Bayram günü taş ve sopalarla birbirlerine girdiler: 3 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Haziran 2023 21:30 - Güncelleme : 28 Haziran 2023 21:51

Şırnak'ta bayramın ilk günü iki aile arasında çıkan tartışmada taraflar taşlı ve sopalı kavgaya tutuştu. Olayda 3 kişi yaralanırken bir araç içerisinde bulunan bebek ve kadın, çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Şırnak'ın Çizre ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kavgada, darp​ edilen 3 kişi feci şekilde yaralandı.

BEBEK VE ANNESİ SON ANDA KURTARILDI

Saldırıya uğrayan araçta bulunan bir bebek ve bir kadın çevredeki vatandaşlar tarafından yara almadan kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

POLİSLER BİBER GAZIYLA MÜDAHALE ETTİ

Çevrede bulunan bir vatandaş tarafından kayıt altına alınan kavga​, polisin biber gazı ile müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. Kavgada yaralanan 3 kişi olay yerine sevk edilen ambulanslarla Cizre​ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...