Tgrt Haber

Bayrampaşa’da silahlı çatışma: Ölü ve yaralı var!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ağustos 2024 22:55 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 22:55

Bayrampaşa’da bir iş yeri önünde silahlı çatışma çıktı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay yeri inceleme ekipleri, sokakta çalışma yaparken caddenin bir bölümü polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kapatıldı.

İstanbul​ Bayrampaşa’da bir iş yerinin önünde silahlı çatışma​ meydana geldi. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Olay​, saat 19.00 sıralarında İstanbulBayrampaşa​ Yıldırım Mahallesi Millet Caddesi üzerinde meydana geldi.

Bayrampaşa’da silahlı çatışma: Ölü ve yaralı var! - 1. Resim

KAÇAN ŞAHISLAR ARANIYOR

İddiaya göre cadde üzerindeki bir iş yerinin önünde oturan grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Bir süre sonra grup içindeki 2 şahıs, yanlarında bulunan silahla ateş etmeye başladı. Olayda Ali Çelik​ ve Ali Şen isimli iki kişi yaralanırken şahıslar olay​ yerinden koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay​ yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bayrampaşa’da silahlı çatışma: Ölü ve yaralı var! - 2. Resim

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Yaralanan 2 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ali Şen yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay​ yeri inceleme ekipleri, sokakta çalışma yaparken caddenin bir bölümü polis ekipleri tarafından güvenlik şeridi ile kapatıldı. Emniyet güçlerinin silahlı saldırganları arama çalışmaları ise devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...