Tgrt Haber

Bebeği çöpe atan annesi çıktı! Anneanne ve dedeyle beraber yakalandılar

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Eylül 2024 00:20 - Güncelleme : 26 Eylül 2024 08:56

Mersin Mut'ta çöpten çıkan bebek cesedi dehşete düşürmüştü. Ekiplerin yaptığı incelemede bebeği çöpe atanın annesi olduğu ortaya çıktı. Ekipler tarafından anne, anneanne ve dede yakalandı. Soruşturma sonrası bebeğin annesi ve anneannesi tutuklanırken dede ise adli kontrolle serbest kaldı.

Mersin Mut ilçesinde poşete sarılı halde bebek cesedi kağıt atık toplayıcısı tarafından bulunmuştu. Yapılan incelemede bir kadının banyoda doğum yapıp ölü olarak doğurduğunu öne süren anne tarafından atıldığı belirlendi.

ATIK MADDE TOPLAYICISININ KANCASINA TAKILDI

Meydan Mahallesi Meydan Caddesi'nde 50 yaşındaki atık madde toplayıcısı Cennet Sünbül'ün kancasına poşete sarılı bebek cesedi takıldı. Hemen ihbar etmesi üzerine acil yardım ekipleri olay yerine ulaştı. Sağlık incelemesi sonucu bebeğin ölmüş olduğu tespit edilirken polis ekipleri inceleme başlattı.

Bebeğini çöpe atan annesi çıktı! Anneanne ve dedeyle beraber yakalandılar - 1. Resim


KAMERA KAYITLARINDA ATAN ANNE BULUNDU

Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında bebeğin cansız bedeninin çöpe atıldığı nokta bulunan kent güvenlik yönetim sisteminin kamera kayıtları incelendi. İnceleme de 14 gün önce 'bir kurumda işe başladım' yalanıyla ilçeden ev tutup yerleşen 21 yaşındaki Y.Ç.'nin çöp poşetiyle bebeğin cansız bedenini attığı ortaya çıktı.

Bebeğini çöpe atan annesi çıktı! Anneanne ve dedeyle beraber yakalandılar - 2. Resim


ANNEANNE VE DEDE DE YAKALANDI

Bunun üzerine polis, olaydan sonra yanında kalan annesi F.Ç. ile evden ayrılan Y.Ç.'nin merkez ilçe Akdeniz'de bulunan baba evine gittiğini öğrendi. Polis eve baskın yaptı, bebeğin annesi Y.Ç., anneanne F.Ç. ile dede M.Ç.'yi gözaltına aldı. Mut ilçesine götürülen 3 şüpheli emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bebeğini çöpe atan annesi çıktı! Anneanne ve dedeyle beraber yakalandılar - 3. Resim

Olayla ilgili soruşturma sürerken, bebeğin annesi Y.Ç'nin Tokat'ta bulunduğu sırada hamile kaldığı, durumu kendi annesine anlattığı ardından da böyle bir planı uyguladıkları iddia edildi. Baba M.Ç'nin ise olaydan haberi olmadığını söylediği öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Mersin'in Mut ilçesinde, çöp konteynerine poşet içerisinde atılmış bebek cesedi bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada bebeğin annesi ve anneannesi tutuklanırken dede adli kontrolle serbest kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe26 Eylül 2024 00:25

Bu kadar acımasız bir davranış anlayamıyorum nasıl böyle bir şey yapabilirler

Sonraki Haber Yükleniyor...