Tgrt Haber

Son dakika! Bebek'te denize sıfır restoranın iskelesi çöktü, müşteriler denize düştü

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Aralık 2022 21:26 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 00:53

Son dakika haberi: Beşiktaş Bebek'te denize sıfır bir restoranın iskelesinde çökme meydana geldi. Balkon kısmında yemek yiyen müşteriler denize düştü. Müşterilerin birçoğu garsonlar tarafından çıkarılırken ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Bebek​ Arnavutköy Caddesi'nde bulunan denize sıfır bir restoranın iskelesinde çökme meydana geldi. Yaşanan faciada balkon kısmında yemek yiyen çok sayıda müşteri denize düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda güvenlik, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edilirken denize düşen müşteriler garsonlar tarafından kurtarıldı.

Son dakika! Bebek'te denize sıfır restoranın iskelesi çöktü, müşteriler denize düştü

KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

İlk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığı faciada 4 kişinin yaralandığı bildirildi. Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bebek Arnavutköy Caddesi’ndeki bir restoranda meydana gelen balkon çökmesi nedeniyle 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Çevrede gerekli emniyet tedbirleri alınmış ve konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcbesiktas_/status/1606358234956148736

Öte yandan yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son dakika! Bebek'te denize sıfır restoranın iskelesi çöktü, müşteriler denize düştü

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...