Tgrt Haber

Belediye Başkanı'na görülmemiş sürpriz! Bir anda evinin önünde toplandılar

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Şubat 2024 01:00 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 01:02

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz'a personeli tarafından evinin önünde doğum günü sürprizi yapıldı.

Kırıkkale​'nin Yahşihan​ ilçesinde Belediye Başkanı​ Osman Türkyılmaz'a eşi benzeri görülmemiş doğum günü​ sürprizi yapıldı. 

Türkyılmaz, evinin önünde doğum günü sürpriziyle karşılaştı. Belediye personeli tarafından hazırlanan doğum günü etkinliğinde duygusal anlar yaşadı. 50. yaşını pasta keserek kutlayan Türkyılmaz, etkinliği hazırlayan personeline teşekkür etti.

Belediye Başkanı'na görülmemiş sürpriz! Bir anda evinin önünde toplandılar - 1. Resim

Başkan Türkyılmaz, "İnsan çok mutlu oluyor gençlerle bir arada olmak, gençlerin düşünmesi. Arkadan gelen topluluk bizleri mutlu ediyor. Hele bir de seçim atmosferine girince böyle genç bir topluluk delikanlıların olması, ateşleyici bir ekibin olması, tabiri caizse gelen albayların, kurmayların, generallerine itaat etmeleri böyle heyecan vermesi beni onurlandırıyor. Biz bir aileyiz hepsi benim evladım gibi içlerinde en yaşlıları benim. Yaş ortalaması 26. O yüzden insan gurur duyuyor" dedi.

Belediye Başkanı'na görülmemiş sürpriz! Bir anda evinin önünde toplandılar - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...