Tgrt Haber

Belediye çalışanına küfretmişti! Daire Başkanı görevden alındı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ağustos 2023 11:22 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 11:34

Belediye çalışanına küfrettiği anlar sosyal meydana gündeme oturan Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu görevden alındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi​'nde (ABB) çalışan personele küfrederek, tehditler savurduğu anın görüntüleri büyük tepki çeken ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu görevden alındı.

"HANIMIN DA İSTİFA ETSİN"

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, Tatlısu, ABB personeli olduğu iddia edilen bir kişiyle nedeni bilinmeyen olaydan ötürü tartıştı. İddiaya göre önce telefonda başlayan, ardından yüz yüze gerçekleşen tartışmanın görüntüleri bir cep telefonu kamerasınca kayda alındı. Kayıtta  Tatlısu’nun küfrederek tehditler savurduğu belediye personeline, "Sen hemen istifa et, hanımın da istifa etsin” dediği duyuldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündeme otururken Tatlısu'nun tavrı büyük tepki çekti.

"TASVİP ETMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL"

Olay üzerine ABB’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Tatlısu’nun görevinin sonlandırıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşananları tasvip etmemiz mümkün değildir. Yeni dönemde dürüstlük, şeffaflık, adalet ve yetim hakkının korunması gibi ilkeler bize ışık tutmaktadır. Bu ilkelerin yanı sıra asgari nezaket kurallarını da çok önemsiyoruz. Yönetim anlayışımız gereğince konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup görüntülerde yer alan bürokratın Daire Başkanlığı görevine son verilmiştir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...