Tgrt Haber

Belediye işçisi çöplükte kaybolmuştu! Acı haber geldi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Kasım 2023 12:00 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 12:06

Kayseri'de çöp toplama araçtan boşaltılan çöplerin altında kaldığı iddia edilen şahsın arama çalışmalarından üzücü haber geldi. İşçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kayseri​'de Molu Düzenli Çöp Toplama ve Kompost Tesislerinde bir işçinin koybolduğu iddiası ekipleri teyakkuza geçirdi. Haber alınamayan işçinin bulunması için çöplük alanında arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre çöp toplama aracının boşalttığı çöplerin altında kaldığı iddia edilen 45 yaşındaki Z.M.'yi aramak için jandarma​, AFAD, Türkuaz Arama Kurtarma Derneği ve ANDA ekipleri bölgeye sevk edildi.

ŞİDDETLİ YAĞIŞ ÇALIŞMALARI ETKİLEDİ

Ekipler; iş makineleri yardımıyla çöplerin boşaltıldığı alanda gece saatlerinde Z.M.'nin izini bulmaya çalıştı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmalarda Z.M.'ye ulaşılamazken, arama çalışmalarına yoğun yağış nedeniyle ara verildi.

Ekipler sabah erken saatlerinde Z.M.'yi aramak için çalışmalarına tekrar başlarken üzücü haber geldi. Çöp depolama tesisinde kaybolan işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...