Tgrt Haber

Belediye otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Kasım 2023 08:33 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 08:37
Belediye otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

İzmir'in Bayraklı ilçesinde otomobil ile belediye otobüsünün kafa kafa çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

İzmir​'de saat 22.00 sıralarında meydana gelen kazada Konak yönüne seyir halinde olan İbrahim Bedir idaresindeki otomobil​ ile İ.T.  yönetimindeki belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Çarpışmanın etkisiyle araçlar savrulurken, bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza​ nedeniyle yol trafiğe kapanırken, polis ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye ekipleri tarafından otomobilde sıkışan 2 kişi çıkartılırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde otomobil sürücüsü İbrahim Bedir'in hayatını kaybettiği belirlendi. 

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Otomobilde bulunan ağır yaralı Ü.C.G. ile otobüs şoförü İ.T., sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden İbrahim Bedir'in cenazesi, savcı tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...