Tgrt Haber

Benzin istasyonunda korku dolu anlar! Tır alev topuna dönüştü

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ağustos 2024 01:09 - Güncelleme : 23 Ağustos 2024 01:09

Çankırı-Ankara karayolunda benzin istasyonundaki bir tır alev topuna döndü. Ekiplerin ve vatandaşların hızlı müdahalesi muhtemel faciayı önledi.

Çankırı-Ankara karayolu​ Ballıca mevkiinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar yaşandı. İhlas Haber Ajansı'nnın haberine göre, akaryakıt istasyonunda park halinde bulunan bir tırın kabin kısmında bilinmeyen sebeple yangın​ çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tırı sardı. 

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Benzin istasyonunda korku dolu anlar! Tır alev topuna dönüştü - 1. Resim

FACİAYA RAMAK KALDI

Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, tır kullanılmaz hale geldi. Yangının akaryakıt istasyonuna sıçramadan söndürülmesi ise muhtemel bir faciayı önledi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...