Tgrt Haber

Beşiktaş tribün lideri Seyit Subaşı cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2022 07:51 - Güncelleme : 27 Ağustos 2022 08:00

Beşiktaş’ın tribün liderlerinden olan 45 yaşındaki Seyit Subaşı bir alışveriş merkezinde kafede oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Tribün lideri Subaşı saldırı sonucunda hayatını kaybederken yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Bayrampaşa’da geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezindeki kafede Beşiktaş​ tribün liderlerinden Seyit Subaşı silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan 45 yaşındaki Subaşı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlenirken saldırgan Mustafa Y. ise olay yerinin yaklaşık 50 metre yakınında gözaltına alındı.

“AVM’DE KARŞILAŞTIM VURDUM”

Gözaltına alınan şüpheli ifadesinde Beşiktaş taraftarı olduğunu, Beşiktaş-Karagümrük maçında amigo Seyit Subaşı ile tartıştığını, maç sonrası Subaşı’nın kendisine bir el ateş ettiğini fakat isabet ettiremediğini iddia etti. Dün de AVM​'de karşılaştıklarında da kendisine ateş açıldığını öne sürdü.

CİNAYETİN GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Yaşanan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Subaşı’nın kafede arkadaşlarıyla oturduğu sırada elinde silahla saldırganın geldiği ve Subaşı’ya defalarca ateş ettiği görüldü. Korku dolu anlar kameralara böyle yansıdı

Beşiktaş tribün lideri Seyit Subaşı cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Beşiktaş tribün lideri Seyit Subaşı cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...