Tgrt Haber

Beşiktaş'ın amigosu silahlı saldırıda öldü

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Ağustos 2022 09:31 - Güncelleme : 26 Ağustos 2022 09:49
Beşiktaş'ın amigosu silahlı saldırıda öldü

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde kafede tabancayla vurulan Beşiktaş amigosu Seyit Subaşı hayatını kaybetti. Katil zanlısı, ifadesinde Subaşı ile Beşiktaş-Karagümrük maçında tartıştıklarını söyledi.

İstanbulBayrampaşa​'da bir alışveriş merkezindeki (AVM) kafede tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, alışveriş merkezinde yer alan kafede oturan 43 yaşındaki Seyit Subaşı, bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda ağır yaralanan ve sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Subaşı, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Beşiktaş'ın amigosu silahlı saldırıda öldü

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Katil zanlısı 33 yaşındaki Mustafa Y., elindeki tabancayla olay yeri yakınlarında polis ekiplerince gözaltına alındı. Bayrampaşa Kaymakamı Soner Şenel, yaptığı açıklamada, emniyet ekiplerinin şüpheliyi olay yerinin 50 metre yakınında yakaladığını kaydetti.

KARAGÜMRÜK MAÇINDA KAVGA

Şenel, "Şahıs ilk ifadesinde, Beşiktaş taraftarı olduğunu, Beşiktaş-Karagümrük maçında Beşiktaş amigosu olan Seyit Subaşı ile tartıştıklarını, maç sonrası Maçka Parkı'nda şahsın silahla kendisine bir el ateş ettiğini fakat isabet ettiremediğini, bugün de AVM​ önünde bu şahısla karşılaştığını ve kendisine silahla ateş ettiğini beyan etti." diye konuştu.

Kaymakam Şenel, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...