Tgrt Haber

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Üzülmez'i mutlu eden haber

25 Aralık 2014 15:21
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Üzülmez'i mutlu eden haber

İstanbul'da eski futbolcu İbrahim Üzülmez ve şarkıcı Gökhan Tepe'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin lüks otomobillerinin çalınmasına ilişkin 20 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da eski futbolcu İbrahim Üzülmez ve şarkıcı Gökhan Tepe'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin lüks otomobillerinin çalınmasına ilişkin 20 kişi gözaltına alındı. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, değişik tarihlerde İstanbul'un farklı ilçelerinde çalınan çok sayıda lüks otomobilin bulunması için yürüttüğü çalışma kapsamında, hırsızlıkların gerçekleştiği bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Otomobilleri çalan kişilerin kimliğini belirleyen polis, çeşitli adreslere düzenlediği baskınlarda, aynı şebekenin üyesi oldukları iddia edilen 20 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramalarda, 11 lüks otomobil ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...