Tgrt Haber

Beta Berk Bayındır kimdir, kaç yaşında? Rapçi Beta nasıl öldü?

25 Nisan 2022 14:43 - Güncelleme : 25 Nisan 2022 14:55
Beta lakabıyla bilinen ünlü rapçi Beta Bayındır hayatını kaybetti

Beta Berk Bayındır hayatını kaybetti. Beta olarak bilinen genç rapçinin ölümü sonrası ''Beta Berk Bayındır kimdir, kaç yaşında? Rapçi Beta neden öldü?'' soruları gündeme geldi. Olay sonrası ünlü rapçinin sevgilisi ve babası açıklama yaptı. İşte Beta Berk Bayındır ölümü ve hakkında bilmeniz gerekenler...

Beta lakabıyla bilinen ünlü rapçi Beta Bayındır hayatını kaybetti

Rap dünyası Beta Berk Bayındır’ın şüpheli ölümü ile sarsıldı. Rapçi Beta sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili konuşan mahalle esnaflarından Ali Öndin, ''Kız arkadaşıyla mı sorunu vardı, ailesiyle mi vardı, tam olarak bilmiyorum'' ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken ''Rapçi Beta kaç yaşında, neden öldü?'' soruları gündeme geldi.

BETA BERK BAYINDIR KİMDİR?

Rapçi Beta olarak bilinen Berk Bayındır 9 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi alan Beta, Krem ve Paramparça dizilerinde oynadı. İlk müzik kaydını 1998 yılında yapan Berk Bayındır, 2004 yılında Bayındır Müzikhane, C7, Adalet isimli demotapelerini aldı. İlk underground albümü A2BT 2004 yılında çıktı. 2005 yılında 2. albümü olan Cümle Alem ve Çürük Yarınlar'ı müzik severlere sundu. 2008'de Pişti albümü ile tanındı. Ardından Beton, Dokuz, Bu İşte Bir Terslik Var albümlerini çıkardı. İlk kez sahneye 2005 yılında May Fest ve Khas Fest'le çıktı.

Beta Berk Bayındır kimdir, kaç yaşında? Rapçi Beta nasıl öldü?

RAPÇİ BETA NASIL ÖLDÜ?

Beta lakabıyla bilinen ünlü rapçi Berk Bayındır, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Ünlü rapçinin hayranları ''Beta nasıl öldü?'' sorusunun cevabına odaklandı. Rapçi Beta Kağıthane’de yaşadığı lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından genç rapçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan genç rapçinin kız arkadaşı da ifadesi alınmak üzere Gültepe Karakolu’na götürüldü.

RAPÇİ BETA’NIN KIZ ARKADAŞINDAN AÇIKLAMA

Beta Berk Bayındır’ın şüpheli ölümü sonrası kız arkadaşı Simla Ener açıklama yaptı. Simla Ener, ''Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyoru'' diye konuştu. Ünlü rapçinin babası Nezih Bayındır ise, ''Oğlum Berk Bayındır 'Beta' olarak tanınıyordu kendi piyasasında. 31 yaşında gencecik bir fidan bu şekilde. Yalnız yaşıyordu, kız arkadaşı iki gün önce yanına gelmişti. Dün biz ailecek beraberdik. Yemek yedik. İyiydi" ifadelerini kullandı.

BERK BETA BAYINDIR ALBÜMLERİ

Beta Berk Bayındır ölüm ardından ünlü rapçinin albümleri gündeme geldi. İşte 2004 yılında başlayan müzik kariyerin boyunca çıkardığı Beta Berk Bayındır albümleri:

  • Best of Beta -2016
  • Kroşe - 2014
  • Deli-Dahi - 2013
  • Kulak - 2011
  • Kulak Kabartma Tozu - 2011
  • Bu işte Bir Terslik Var - 2010
  • Dokuz - 2009 Beton - 2008
  • Pişti - 2008
  • Deşifre - 2008
  • Hesap mı? - 2007
  • Sistem Yalakaları - 2006
  • Manik Depresif - 2006
  • Çürük yarınlar - 2005
  • Cümle alem - 2005 A2BT - 2004

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...